Arkiv » Arkiv nyheder
Tjek venligst disse links mht. retningslinjer i forhold til COVID-19

 

DHF: RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS- OG UDENDØRSHÅNDBOLD

https://www.dhf.dk/covid-19/retningslinjer-for-indendoers-og-udendoershaandbold/
 

DHF: PAS PÅ HINANDEN TIL HÅNDBOLD

https://www.dhf.dk/nyheder-og-presse/nyheder/pas-paa-hinanden-til-haandbold/

 

DHF: DEN GODE OPSTART - ANBEFALINGER OG INSPIRATIONSØVELSER til trænerne
https://www.dhf.dk/covid-19/retningslinjer-for-indendoers-og-udendoershaandbold/den-gode-opstart-anbefalinger-og-inspirationsoevelser/Ekstraordinær generalforsamling den 17.06.2021 kl. 19.30 i SKI

 

I forbindelse med den afholdte generalforsamling lykkedes det ikke at finde to nye personer til forretningsudvalget. Ulla Kirkegaard og Søren Fogdal sidder som sekretær og kasser. Mona Rosenbeck modtog ikke genvalg og det samme var gældende for Niels Thusholt.

Der er derfor indkaldt til ekstra ordinær generalforsamling den 17.06.2021 i SKI center(lille sal) kl. 19.30 med det formål at finde to personer til forretningsudvalget. En formand og en næstformand. Vi håber at alle medlemmer vil hjælpe til med at finde ovennævnte personer, så forretningsudvalget kan blive fuldtallig.

Dagsorden:
Valg af dirigent.
Valg af 2 personer til forretningsudvalget. Formand og næstformand.
Evt.

Vil du gerne vide mere om de arbejdsopgaver der ligger i forretningsudvalget, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

På forretningsudvalgets vegne.
Niels Thusholt.

 
Opløsning af Vinding KFUM Idræt???
 
Det kan meget vel blive nødvendigt hvis der ikke findes en formand/kvinde til den ekstra,ekstra ordinære generalforsamling
 
onsdag den 1. september kl. 19.30 i SKI center, lille sal.
 

 

Dagsorden
 
Punkt 1.       Valg af dirigent..
 
Punkt 2.       Valg af person til forretningsudvalget  (Formand/kvinde).
 
Hvis det ikke lykkedes at opfylde punkt 2.
 
Punkt 3.         Opløsning af Vinding KFUM Idræt som forening.


Hvis du ønsker at vide mere om arbejdsopgaverne i forretningsudvalget, så kig under fanebladet Foreningen her på hjemmesiden. http://www.vindingkfum.dk/Forretningsudvalg
 
 
 
Uddrag af love og vedtægter
 
§ 6. Opløsning

a.      

Forslag til opløsningen af afdelingen skal angives på dagsordenen, som et særligt punkt og er vedtaget når ¾ på generalforsamlingen stemmer for, og KFUM og K’s bestyrelse godkender beslutningen.

b.     

I tilfælde af opløsning overføres afdelingens regnskab til KFUM og K i Vinding. Formue, materiel m.m. hensættes til rådighed for en evt. nyoprettet idrætsafdeling inden for de følgende 5 år. Modsat må en nyoprettet idrætsafdeling også overtage en evt. gæld, som den opløste efterlod.

Vi håber at se så mange som muligt denne aften.

Venlig hilsen

Forretningsudvalget i Vinding KFUM Idræt

 

Samarbejde med Vildbjerg KFUM omkring U18 herrer 2014/2015
 

Samarbejdet omkring U18 herrer fortsætter. Der er fundet trænere og holdlederne er snart på plads. Der bliver trænet mandag og onsdag i Vinding & Vildbjerg. Den første samling har fundet sted og trænerne har etableret en facebook gruppe. Har du lyst til at være med så er det bare med at komme ud af starthullerne og henvende dig til en af foreningerne. Der bliver god træning og højt humør.


 


Thorsten Pallisgaard
 
Modtager af lederpokalen 2015.

Torsten har de sidste par år trænet U10 piger. I øjeblikket er der 2 hold og vi er ganske sikre på at det hænger sammen med den måde Torsten er træner og leder
på.

Tillykke med pokal & titel
Vinding KFUM | Grønningen 36 | 7550 Sørvad | Tlf.: 61557206 | CVR.: 29457247